Lediga jobb – Yuto Knives

Mo-Fr: Order your knive before 22:00 for next day delivery

OFFICIAL YUTO STORE: BE WARE OF FAKE RESELLERS AND COPY CATS

Är du vinnaren vi letar efter? Se lediga platser nedan.


Kundtjänstmedarbetare

Vi letar efter en entusiastisk kundtjänstmedarbetare (24-32 timmar) på kort sikt. Är du någon som gillar att visa sina färdigheter i ett roligt och ungt lag? Någon med initiativ och våg, som gillar att arbeta i ett team? Då letar vi efter dig!
Vad ska du göra? Du gör allt du kan för att hjälpa kunder med alla deras frågor så snabbt och så bra som möjligt. Som kundtjänsteman ansvarar du för snabb och serviceinriktad hantering av inkommande telefonsamtal, e-post och chatt. Du är kundens första kontaktpunkt och med din empati vet du hur man pratar med kunderna på ett korrekt och trevligt sätt. Genom att ställa rätt frågor får du reda på våra kunders faktiska behov och kommer sedan fram till den bästa lösningen. Dessutom ser du och dina kollegor till att våra produkter ser topp ut och att allt innehåll uppfyller kvalitetskraven.
Skicka ett e-postmeddelande till info@talod.se för mer information.


Webbutiksanställd - Marknadsföring

Som anställd på webbshoppen är du ansvarig för att hantera och optimera våra online-försäljningskanaler. Vi letar efter en entusiastisk marknadsförare på kort sikt (24-32 timmar). Är du någon som gillar att arbeta i ett roligt och ungt team? Någon med initiativ och mod, vem vet vad man ska göra? Då letar vi efter dig!
Vad ska du göra? Du ansvarar för en stor del av försäljningen av våra produkter. Du har erfarenhet och tillhörighet med facebook- och instagramannonser. Och du förstår sociala medier. Du vet exakt vilka knappar du ska vrida för att få mer trafik till webbplatsen.
Den andra hälften av tiden är du upptagen med att optimera webbplatsen, produktsidorna etc. Du säkerställer en bra SEO-produktbeskrivning. Du vet hur man skriver en text så att den tar tag i läsaren och övertygar den till en försäljning.
Är du den vi letar efter? Skicka ett e-postmeddelande till info@talod.se för mer information.


Webbutiksanställd - Design

Visuals är superviktiga i en webbshop och för att ta vår webbplats och marknadsföring till en högre nivå söker vi en grafisk designer. Vi letar efter en entusiastisk designer på kort sikt (24-32 timmar). Är du någon som gillar att arbeta i ett roligt och ungt team? Någon med initiativ och våg, och en känsla av design? Då letar vi efter dig!
Vad ska du göra? Som designer är du ansvarig för alla bilder som måste göras för webbplatsen. Du håller fast vid varumärket, men du får också fria tyglar för din egen insats. Känsla för detaljer och design är mycket viktigt. Och vi förväntar oss att din photoshop och redigeringsförmåga ska vara på plats.
Du har slutfört en studie i design eller photoshop eller har en professionell portfölj med dina tidigare arbeten.
Är du den vi letar efter? Skicka ett e-postmeddelande till info@talod.se för mer information.


Övrig

Du kan när som helst skicka en öppen ansökan till info@talod.se.